DAGBOK

Sovit på sandpapper..

Godmorgon bloggen!

Min solbrända kropp (med betoning på brända) har hållit mig vaken större delen av natten.. Så jag somnade äntligen framåt morgonen och sov enda fram tills nu! Att man kan få så ont av lite sol..? Eller ärligt talat var det ganska mycket sol hahah! 😉 Och jag får nog skylla mig själv som inte var noggrann med SPF! Men ändå, allt som nuddar huden känns som sandpapper.. Det känns som jag sovit på en snickarbänk med grovt sandpapper som underlag.. Tänk den hemska känslan för en hel natt!

Idag är det måndag och jag känner mig inte lika glad och pigg som jag brukar.. Det beror väl dels på att jag har sovit väldigt dåligt, men också för att jag ätit för mycket och tränat ingenting under midsommarhelgen.. Ju mindre jag rör på mig, desto tröttare verkar jag bli! Så idag ska jag kämpa mig iväg till gymmet, efter att jag svarat på alla bloggmejl och packat upp min resväska från midsommarhelgen! Jag ska också äta en rejäl frukost bestående av gröt och en kopp detox-te.. 😀 Det behöver min kropp utan tvekan efter sömnbrist som resulterat i huvudvärk! Annars kommer jag aldrig klara mig genom dagen haha!

Ursäkta den extremt dåliga kvaliteten fotot.. Jag glömde ju bort att ladda mina urladdade kameror igår när jag kom hem från midsommar, så trött som jag var! Därför får ni en mobilbild (med oacceptabelt dålig kvalitet) på min svidande bränna! Visst ser det härligt ut heh..? 😐 bränd

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.