MAKEUP / HUDVÅRD

6 tips för blont hår

Hej bloggen!

Många har frågat mig hur jag tar hand om mitt nya silverblonda hår.. 🙂 Och ärligt talat krävs det inte jättemånga regler för att behålla den kalla färgen! Dock blir ju alla hår gulaktiga i slutänden, men jag har några knep för att hålla håret “kallt” så länge som möjligt.. Och dom knepen tänkte jag dela med mig av till alla blondiner som vill behålla både färg och kvalitet! 😉

1. Tvätta håret sällan! Försök hålla det otvättat i ungefär 3-4 dagar.
2. Använd silvershampoo för att få bort dom gula nyanserna.
3. Undvik hög värme på håret! Som t.ex plattång, locktång och hårfön.
4. Ta hjälp av torrshampoo för att hålla håret fint mellan tvättarna.
5. Införskaffa en äkta arganolja för att slippa torra och frissiga toppar.
6. Använd en skonsam hårborste! Jag använder mig av en hårborste för löshår.

Det här är 6 enkla “regler” som jag håller mig till dagligen, och dom hjälper verkligen mitt hår att må bättre! Dock blir som sagt alla hår gulaktiga tillslut, och då får jag såklart gå till frisören igen.. Men knepen gör ju att mitt hår håller färgen längre, och dessutom får en mycket bättre kvalitet! Det har bara gått ett par veckor sedan jag började ta hand om mitt hår ordentligt och jag känner skillnad redan nu! Tänk vad lite kärlek kan göra för håret.. 😉 Har ni några speciella knep för att hålla håret fint?

Tove frisör platin carlson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.