DAGBOK

Solade alldeles för länge

Oh my gash.. 🙁 Jag har legat i solen hela eftermiddagen och bokstavligt talat blivit stekt haha! Och nu när jag kom in kände jag hur det sved över hela ryggen, benen, axlarna, magen och brösten! Jag har med andra ord bränt mig rejält.. Det kommer utan tvekan bli svårt att sova inatt! Lakanen kommer säkert kännas som sandpapper och huden kommer vara överhettad.. 😐 Men det hör ju till att bränna sig lite när sommarvärmen kommer.. Hoppas bara att den här illröda färgen går över till en brun och fin solbränna! För vem vill se ut som en levande stopplykta liksom..? 😉 Näh, nu är det dags att dra på sig en långärmad tröja så att min sönderbrända hud får vila.. Ett tips till alla solande läsare där ute, somna inte efter ett bad i saltvatten hahah! Det kan ge hemska resultat.. Som till exempel den extrema skillnaden vid min “bikinilinje” haha! Jag jobbade lite väl hårt på brännan idag.. Så nu får jag hålla tummarna för att huden inte börjar flagna! För då får jag utan tvekan en fläckig bränna i år..

bränna midsommar 2016

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.