DAGBOK

Min midsommar outfit

Hej bloggen!

Jag hade som sagt en underbar midsommarafton igår tillsammans med härliga människor ute på en ö.. Vi åt sill med potatis, grillade kött och till efterrätt blev det en stor jordgubbstårta! Det blev faktiskt en 100% lyckad midsommar i år.. Jag är så glad!

Min look bestod utav ett diadem med vita blommor, små diamantörhängen i ljusrosa och en svart jumpsuit! Vanligtvis brukar man väl ha färgglada klänningar med blommiga mönster på midsommar? Men det kändes inte som min stil heh.. Så det blev helt enkelt en svart outfit i år, och det passade perfekt tycker jag! 😀 Den var precis lagom varm att ha på sig under gårdagen, och dessutom var min nya hårfärg en riktigt snygg kontrast till dressen! Vitt och svart passar alltid extra bra ihop.. 😉 Love it!

Midsommar outfit 2016 Midsommar outfit 2016 Midsommar outfit 2016 Midsommar outfit 2016Midsommar outfit 2016

3 kommentarer

  • Sasha

    Om du tränar på gym så skulle jag råda dig till att träna låren/vaderna också. Ser ut som att du tränat det mesta utom just som kroppsdelarna, vilket resulterat till att benen och knäna ser väldigt knubbiga ut i jämförelse med resten av kroppen. Detta var något man la märke till i din medverkan i peter08s musikvideo. Blev förvånad då du annars ser rätt slank ut så jag trodde dina ben var lika slanka och smala dom med. Detta är enbart ett råd då många tyvärr glömmer detta när dom tränar på gym. Man ska träna ALLA kroppsdelar, inte enbart te.x midja. Då blir det som med dig att benen ser väldigt mulliga ut

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.