DAGBOK

Midsommarafton 2016

Hej bloggen!

Jag har precis vaknat, ätit frukost och redigerat några foton från midsommarafton.. 🙂 Vi hade sol hela dagen, så jag passade på att bada och sola ordentligt för första gången i år! Dock känner jag mig lite bränd om axlarna idag heh.. Men det är ju inte så konstigt med tanke på att jag badade i saltvatten och därefter solade hela eftermiddagen. Som jag berättade lite hastigt igår morse åkte vi ut med en båt till en härlig ö där vi badade, solade och åt god mat! 😀 Jag kunde inte fått en bättre midsommar..

Är det många som är bakis idag förresten? Det är ju den inofficiella bakis-dagen idag! 😉 Själv är jag inte alls bakis eftersom jag endast tog några glas vin igår.. Och det känns faktiskt jätteskönt! Tänk er att vakna upp bakis när det är typ 30 grader i solen och världens skönaste badväder? Jag vet hel säkert att jag inte hade pallat sola på stranden om jag vare bakfull.. Så det känns med andra ord skönt att det blev en lugn midsommar för min del, jag är ju inte så mycket för att supa hela natten och vakna upp på en äng någonstans haha! 😉 Anyhow, jag hoppas ju att alla ni som partade loss för fullt igår överlever dagen!

Jag ska smörja in mig i SPF och jobba lite på brännan nu.. 😉 Här är några bilder från min midsommar!

Midsommar 2016 Midsommar 2016 Midsommar 2016Midsommar 2016 Midsommar 2016 Midsommar 2016 Midsommar 2016

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.