DAGBOK

Midsommarplaner

Godmorgon bloggen!

Jag är på väg till en bil som väntar på mig, yey! 😀 Idag är det midsommar och jag ska ut på en ö för att äta gott, umgås med fantastiska människor och förhoppningsvis bada.. Vi får ju se hur vädret blir idag haha.. 😉 Hur som helst ska det i alla fall bli jättetrevligt att åka iväg en stund och lyxa sig! För om jag ska vara helt ärlig har jag ju inte haft en bra midsommar på flera år.. För två år sedan hamnade jag på akuten med lindriga skador, och förra året minns jag faktiskt inte vad jag gjorde..? Så det ska bli kul att göra en grej utav det genom att åka ut till en ö och göra någonting som jag kommer minnas till nästa år hahhah! 😉 

När vi kommer fram till ön ska vi nog fixa till oss i håret efter resan.. Sedan blir det en promenad bort till en midsommarstång i närheten, där det är tänkt att vi ska skämma ut oss genom den årliga dansen haha! 😉 Om jag kommer hoppa små grodorna är tveksamt.. Jag ska nog skylla på att min brutna tå gör alldeles för ont haha! Därefter serveras det förrätt i form utav sill och potatis, och sedan blir det grillat till varmrätt och jordgubbstårta till efterrätt! 😀 Gach, jag kommer verkligen bli mätt hahah!

img_2583.jpg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.