DAGBOK

Nya ballerina med spetsig tå

Oh my gach haha!😉 Det känns som att väldigt många utav mina senaste inlägg har börjat med den meningen..? Men så blir jag när butikerna är fyllda med snygga sommarkläder!😃 Jag köpte ett par ballerinor med spetsig tå på H&M här om veckan, och dom passar verkligen min stil till 100% och är så himla stilrena! Att H&M kunde leverera så bra visste jag faktiskt inte..😍 Dock kommer jag nog inte kunna använda dom här snygga ballerinaskorna på ett par dagar till, eftersom jag har en bruten tå som gör oerhört ont när jag har skor på mig.. Igår fick jag gå till affären i UGGS..😳 Det kändes ju lagom pinsamt i juni hehe..

Nu ska jag planera lite i min “bloggkalender” och dricka en kopp kaffe tänkte jag.. Love yaaah!

DSCN7000 DSCN7002

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.