DAGBOK

Vattentornet – smart för miljön och plånboken

SPONSRAT INLÄGG

Jag har tänkt på en grej.. Hur mycket vatten jag faktiskt köper på ett år, och särskilt under sommarhalvåret när det är ganska varmt utomhus! Det känns verkligen onödigt att spendera dyra pengar på vatten i butik..?😐 Sedan känns det inte heller så miljövänligt att köpa alla dessa små-flaskor som man använder en gång! Och varför dricker jag inte mitt kranvatten hemma? Jo, för att jag tycker att köpvatten är mycket godare av 2 enkla anledningar.. För det första är köpvatten alltid iskallt, och för det andra kan man välja med eller utan kolsyra! Så därför köper jag dom där dyra små vattenflaskorna i butik, år efter år!😟

Fast i år ska jag försöka ändra på mitt miljöfarliga beteende!😃 Jag funderar på att köpa Vattentornet’s vattenautomat som i princip har allt som jag eftersträvar.. Och då har jag inte längre eb ursäkt till att köpa vatten! Smart för miljön och plånboken.

Kolla in dessa snygga bänkmodeller: http://vattentornet.se/vattenmaskiner/bankmodeller/vattentornet

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.