MAKEUP / HUDVÅRD

Min nya hårfärg – före och efter

Hej bloggen!

Jag har varit på salongen i säkert 4-5 timmar, men ska man vara fin får man lida pin haha!😉 Och ärligt talat vågar jag knappt tro på det perfekta resultatet av Tove..😃 Hon är the queen of hair color! Det var längesen jag kände mig såhär snygg heh..😳

Det var lite kämpigt att ta sig till salongen eftersom jag har så oerhört ont i min lilltå..😄 Men vad gör man inte för att bli fin i håret liksom? När jag väl kom fram tog vi lite “före-foton” som ni kan hitta nedan.. Sedan berättade min frisör vad hon skulle göra med mitt hår, eftersom hon redan vet att jag vill ha det så “kallt” och blont som möjligt! Och därefter satte hon i blekning som satt i typ 1 timme!😉 Att bleka håret är ju det värsta jag vet eftersom jag tycker det är väldigt obekvämt, men som tur var kändes det faktiskt som att verkningstiden gick ganska fort! Och medans jag väntade blev jag även serverad en god chailatte, så jag ska inte klaga haha! Det var med andra ord lika trevligt som vanligt..😃 Och jag älskar verkligen min nya fina hårfärg!

Vill ni också ha drömhår kan ni boka tid hos min duktiga frisör HÄR!

Tove frisör platin carlson Tove frisör platin carlson Tove frisör platin carlson Tove frisör platin carlson Tove frisör platin carlson

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.