DAGBOK

NEW IN

Hej bloggen!

Jag har precis kommit innanför dörren håller på att frysa ihjäl..😖 Det regnar och blåser jättemycket ute, så jag ser verkligen fram emot att gå på den där filmförhandsvisningen ikväll.. Finns det något bättre än bio när det regnar..?😉 I don’t think so!

Anyhow.. Jag har precis varit och shoppat ballerinaskor och smink!😃 Och jag vågade faktiskt köpa en ny foundation som jag inte har prövat innan! Den kommer från Maybelline och var ganska billig, och det var väl kanske därför jag vågade köpa den, trots att jag inte hört något om den tidigare!😉 Vanligtvis köper jag aldrig “okänt” smink, men vanor är väl till för att brytas? Och dessutom känner jag att det är dags för mig att våga lite mer.. Att vara försiktig kommer man ju inte så himla långt med i den här världen!😳 Jag vill verkligen våga mer, generellt! Och att köpa ett nytt märke på foundation är kanske inte så modigt, men det är i alla fall ett steg i rätt riktning! Gach.. Jag låter som en…haha! Nä, nog om det! Jag ska ta en dusch nu.. Love yaaah! new in maybelline H&M shopping new in maybelline shopping

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.