DAGBOK,  MAKEUP / HUDVÅRD

Läpparna efter 2 veckor

Godmorgon bloggen!

Jag har längtat så mycket efter denna dag och äntligen är den här.. 😀 Senare ikväll ska jag iväg på en whisky-event på BERNS och därefter ska jag gå på förhandsvisningen av “CENTRAL INTELLIGENCE” som jag har velat se så länge.. Den har faktiskt bio-premiär i hela Sverige redan imorgon om ni också vill se den, och självklart kan jag ge en recension av filmen imorgon! 😉

Nu tänkte jag äta frukost och dricka mitt morgonkaffe, sedan ska jag nog till KICKS för att köpa en ny foundation! Min har ju gett upp och sitter inte alls bra på huden längre, trots att jag bara har haft den i ett par månader.. Så därför måste jag hitta ett nytt märke som håller mycket bättre! I dagsläget har jag en foundation från Yves Rocher som tyvärr inte alls har hållt bra.. 🙁 Den här gången har jag bestämt mig för att köpa ett märke som jag har testat innan! Frågan är ju bara vilket utav dom?! Heh..

Idag är det exakt 2 veckor sedan jag fyllde mina läppar och jag är så nöjd!!! 😀 Dock ska jag ju tillbaka till kliniken för att fylla i det sista.. Vi sprutade ju bara in 0,8 ml på mitt första besök! Och ärligt talat hade mina läppar antagligen spruckit om vi tagit hela sprutan direkt! Jag tror inte dom klarar så mycket fillers på samma gång hahah! 😉 blink Så jag ska se om min läpp-tjej har en ny tid i nästa vecka typ.. 😀 Men här är i alla fall resultatet före, efter och efter 2 veckor!läppar före och efter läppförstoring styleintime clinic

EFTER 2 VECKOR läppar före och efter läppförstoring styleintime clinic

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.