DAGBOK

Onsdag 15 juni

Godmorgon bloggen!

Jag har precis vaknat och nu tänkte jag äta frukost och kolla på KUWTK!😃 Och vet ni vad? Jag har ju börjat se alla säsonger från början och blir hela tiden förvånad över hur mycket Kim har förändrats.. Hon uppförde sig verkligen som en brat i dom första 3 säsongerna haha!😉 Men därefter började hon visa mer medkänsla och bli lite mer trygg i sin “kändisroll” tycker jag..

Anyhow.. Idag är det Onsdag och det står videoredigering, svara på mejl, gymma och ha vinkväll på schemat!😉 En ganska lugn och skön dag faktiskt.. Dock har jag inte hittat några fina sommarskor ännu, så jag ska väl spontan-shoppa lite också om jag hinner det! Att det ska vara så svårt att hitta dom perfekta sommarskorna..? Jag har ju samma problem varje år när jag ska köpa nya skor inför sommaren! Det är frågetecken gällande färg, design osv..😖 Snart ger jag upp och köper det första snygga par skorna jag ser när jag kommer in i gallerian haha! Det är ju trots att bara ett par skor jag endast ska ha denna sommaren..?

Nu ska jag äta frukost som sagt, så vi hörs om ett par timmar.. Love yaaah!

DSCN6887

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.