DAGBOK

Love Forever Event på Strandbryggan

Hej bloggen!

Jag hade en härlig kväll tillsammans med Emma och fina vänner till henne på Strandbryggan igår!😃 Vi var på ett event som hölls av det läckra klädmärket Love Forever! Dock kom vi dit lite senare än planerat, så vi missade tyvärr modevisningen..😟 Fast jag fick i alla fall kika på kläderna i efterhand, som var oerhört snygga! Så jag är nöjd med kvällen trots att jag inte fick se visningen och kläderna på..😉 Igår var verkligen den perfekta sommarkvällen att vara på Strandbryggan! Det var varmt hela kvällen och alla som var där var så trevliga och glada..😃 Gach, jag har definitivt saknat sommaren och allt vad den innebär!

Vad tycker ni om min look förresten? Min pojkvän tyckte att jag såg ut som en riktig business woman haha!😉 Det tycker jag var en fin komplimang eftersom jag faktiskt har satsat 100% på min blogg under 1 års tid nu och kommit längre än jag nånsin kunnat hoppas… Och det gör mig ju ändå till en business woman på sätt och vis! Jag älskade i alla fall gårdagens fina outfit!

Här är några foton från gårdagens läckra event..

love forever event strandbryggan love forever event strandbryggan love forever event strandbryggan love forever event strandbryggan love forever event strandbryggan love forever event strandbryggan love forever event strandbryggan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.