DAGBOK

Byxdress utan BH

Hej bloggen!

Jag springer fortfarande runt utan BH i min mysiga byxdress här hemma hahah..😉 Jag ska iväg på event om ett par timmar och har som vanligt ingen aning om vad jag ska ha på mig! Kanske ska jag köra på en gullig klänning eller nått..? Fast det blir antagligen för kallt när jag ska hem sen.. Eventet börjar vid 19-tiden och håller väl säkert på i några timmar, och då är det väl kallare ute när jag ska hem sen..? Jag tror nog att jag måste shoppa lite mer eftersom jag tröttnar så fort på kläder numera..😳 Innan eventet tänkte jag faktiskt kika in i några butiker och se om jag kan hitta några sommarskor, och samtidigt kan jag typ smygkolla på kläder haha! Men skor kommer givetvis vara min prio #1 eftersom alla mina sommarskor är fula eller trasiga..

Anyhow.. Jag har i alla fall sminket on point och dom perfekta glasögonen från Oscar Jacobson!😃 Det är ju oerhört sällan jag hittar solglasögon som passar mig.. Men dessa är verkligen perfektion! Gach, jag älskar färgen och formen så himla mycket..

platin carlson platin carlson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.