DAGBOK

Så ser mitt veckoschema ut..

Hej bloggen!

Jag ser verkligen fram emot den här veckan som innehåller massor av skoj..😃 Dock insåg jag att jag har lyckats dubbelboka på torsdagen eftersom jag har sagt ja till att gå på ytterligare ett event hos kliniken som fyllde mina läppar!😟suck Att jag inte lär mig att kika i kalendern ordentligt..? Nu måste jag tyvärr tacka nej till eventet, trots att jag verkligen hade velat gå…

Anyhow.. Jag har ju trots allt 4 andra event den här veckan, så jag ska väl sluta deppa nu hahah!😉 Dessutom ska jag äntligen till min underbara frisör Tove för att färga och klippa mig.. Och det ska bli obeskrivligt skönt! Jag är ju verkligen trött på min nuvarande hårfärg och mina slitna toppar som utan tvekan behöver lite kärlek heh..😄 Dock har jag inte riktigt bestämt mig för vilken hårfärg jag ska ha, men Tove brukar alltid ha grymma idéer när jag kommer dit! Så det återstår att se vad det blir… Och jah, det här är väl min vecka hittills!😃 Så som det ser ut nu så får jag ju i alla fall 2-3 lugna dagar! Ganska skönt ändå!😉

Vill någon följa med mig och Emma på förhandsvisningen kanske..? Jag har nämligen +2 på listan..

schema24

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.