DAGBOK

VECKOSCHEMA

Hej bloggen!

Jag nämnde för ett tag sedan att Juni alltid brukar bestå av massa event och annat roligt heh..😉 Och i år verkar det inte bli något undantag direkt! Bara den här veckan blev jag bjuden på 4 event, men jag var tyvärr tvungen att tacka nej till två utav dom eftersom jag inte skulle hinna annars..😟 Jag fyller ju dessutom år just den här veckan! Så på Onsdag smäller det haha.. Jag ska ha en liten birthday bash på Solidaritet! Fast vi kommer nog inte bli så många eftersom alla har studentmottagningar att gå på eller måste jobba tidigt dagen efter.. Men jag är säker på att det blir en härlig kväll oavsett hur många vi blir haha!😆 Vi är ju trots att på en nattklubb liksom!! Så det här är min vecka hittills..😃 Ganska härlig! Men lite väl mycket alkohol kanske..?

schema vecka 23

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.