DAGBOK

Kronfönster till sommarrenoveringen

SPONSRAT INLÄGG

Hej bloggen!

Det har gått hela 10 månader sedan jag flyttade hemifrån, och det känns ju underbart att stå på egna ben och klara sig själv.😃 Men något som verkligen tagit upp mycket av min tid är ju städning och framförallt putsning av fönster..😐 I lägenheten har jag 4 stora träfönster som givetvis måste putsas med jämna mellanrum.. Men inte nog med det, dom har även börjat flagna i färgen trots att dom inte är så värst gamla! När jag såg det tänkte jag bara: “åh nej..” eftersom jag är oerhört dålig på att måla.. Och med tanke på att färgen släpper så himla fort känns det inte ens värt att skrapa bort och måla om… För det kommer bara bli som en ond cirkel känns det som haha!😉 Ärligt talat köper jag hellre ett nytt fönster än att skrapa och måla gång på gång!

Det är renoveringsdags här hemma och jag har precis spanat in ett par PVC-fönster från Kronfönster som varken flagnar eller behöver skötas om på samma tidskrävande sätt!😃 På hemsidan hittade jag alla tänkbara fönstermaterial, men jag föll för det här eftersom det inte behöver samma omtanke som trä.. Dessutom såg jag att man kan få specialdesignade fönster så att dom passar både fönsterkarmen och stilen på heminredningen! Det kanske vore något för mig som gillar att sticka ut lite haha?😉

Funderar ni också på att sommarrenovera tycker jag att ni ska kika in på www.kronfonster.se!

kronfönster

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.