VARDAG

SKAPASKILLNAD.NU

Jag hoppas verkligen att vi kan skapa skillnad och sätta stopp för näthatet som jag, och många fler får stå ut med dagligen!😐

I morse var jag på pressträffen för SkapaSkillnad.nu som lanseras idag! Alexandra och 3 andra tjejer (som jag inte träffat förr) presenterades som ansiktet utåt för hemsidan och berättade lite ikring sina negativa erfarenheter på nätet.. Ärligt talat kände jag igen mig i väldigt mycket och det pekar ju bara på att vi måste ta detta på allvar nu!! Det har tyvärr blivit normaliserat att bloggare (och övriga media-profiler) får dödshot och hat i kommentarsfältet.. Hur kan det ens vara acceptabelt? Jag tycker det är ett sjukt beteende som måste uppmärksammas och motarbetas! Jag tänker vara med för att skapa skillnad nu! Tänker du..?

Att jag är bloggare betyder inte att det är okej att skriva elaka kommentarer eller skicka hem hot i min brevlåda! Det innebär inte heller att jag ska behöva stå ut med uthängning och förtal på internet.. Jag driver bloggen för att jag älskar att skriva och fotografera. Så snälla gör inte mig till din måltavla bara för att du är avundsjuk på mig eller missnöjd med vem du själv är!😟

Psst… Gå in på SkapaSkillnad.nu och lyssna på podden som dom här 4 tjejer har spelat in!

skapaskillnad.nu kissie Lisa Anckarman Madeleine Bitici Caroline Roxy skapaskillnad.nu kissie Lisa Anckarman Madeleine Bitici Caroline Roxy

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.