DAGBOK

Läpparna – före och efter

Oh my gaach..! Visst blev det en oerhört stor skillnad efter läppförstoringen av Style In Time Beauty Clinic igår?😃 Jag är så himla lycklig över att jag äntligen har hittat en klinik jag vågar lita på hihi.. Och se så fint det blev!😍 Eller jah, som ni ser har jag fått blåmärken på läppen och nålsticken syns ju fortfarande.. Men själva fylligheten och formen känns verkligen perfekt!!! Ja, det här är faktiskt vad jag kallar för perfektion!😉 Mina läppar är sjukt snygga och nu är jag fast i “storleks-blind” träsket..

läppar före och efter läppförstoring styleintime clinicOch ja, det är på riktigt den här gången haha.. Inget aprilskämt!

En kommentar

  • Amanda

    Skulle du kunna lägga upp för och efterbild om 2 veckor igen då svullnaden och blåmärken lagt sig ner :)? Så man ser mer rättvis skillnad. Läpparna går ju ner med ca 40-60% när svullnaden väl lagt sig ordentligt vilket kan ta 1-2veckor.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.