DAGBOK

Champagne Palmer & Co

Hej bloggen!

Jag har precis kommit hem från eventet “Champagne Palmer & Co” som hölls i Kungsträdgården..😃 På eventet fick vi pröva flertal champagner från olika årgångar! Och jag tyckte verkligen om en utav dom som var väldigt fräsch i smaken och kändes ganska ungdomlig.. Jag har nämligen inte lärt mig gilla dom riktigt beska champagnerna som lagrats i säkert 100 år haha!😉 Men det är väl något som kommer med åldern kanske?😄 Hur som helst.. Jag gick dit med min härliga vapendragare Gizzy, och på plats träffade vi även Emma! Och det kändes ju jätteskönt, för jag avskyr att gå på event själv haha.. Så vi smakade lite olika champagner och hade en underbar eftermiddag helt enkelt!😃 Så nu är jag verkligen trött och tänkte ta ett varmt bad…

Här är några foton, från eventet som verkligen var mysigt inrett.. Och kolla vilka fina posters av PetiteCharlie.se! Jag blev helt överlycklig när jag öppnade min goodiebag och såg att jag fått hem en utav dom..😃 Den ska upp på väggen! Sedan fick jag även en champagneflaska, och det var som tur var den jag tyckte mycket om.. Anyhow, fler foton kommer upp på bloggen imorgon! För nu ska jag ju som sagt bada..

DSC_6391 DSC_6367 champagne event

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.