DAGBOK

Ska vi göra slut..?

Hej bloggen och ursäkta den dåliga uppdateringen idag..😟

 

Det är inte min dag, allt har verkligen gått helt fel för mig hela dagen! Och det känns ärligt talat förjävligt..😠 Men det finns ju inget annat att göra än att fortsätta kämpa och hoppas på att morgondagen har något mycket bättre att bjuda på så att säga.. Det positiva med min extremt dåliga dag va väl att jag avreagerade mig med en 20-minuters power walk på gymmet, trots att min höft gjorde väldigt ont.. Det mindre bra var att jag skällde ut en oskyldig kvinna på gymmet! Fy, vad jag skäms hahah..😳 Och nu när jag kom hem och nästan var klar med en sånt där “veckoschema-bild” som skulle upp på bloggen, ja då kraschar såklart mitt redigeringsprogram.. Vad är oddsen att allt dåligt lyckas hända just idag?!😆 Ni får helt enkelt se veckoschemat imorgon istället, för nu stänger jag av datorn för idag och beställer hem mat! Det är nog lika bra, annars kanske jag lyckas ta sönder hela datorn och bränna upp lägenheten haha.. Det skulle inte förvåna mig om det hände, efter den här kaos-dagen!!

Ikväll ska jag kolla på Kanal5’s program “Ska vi göra slut?” där min bloggvän är med..😉 Det ska faktiskt bli underhållande att se eftersom jag bara känner henne som en bloggare, och inte har så bra koll på hennes privatliv! Jag menar, det är ju alltid intressant att få se hur det ser ut under den perfekta ytan.. Eller det tycker jag i alla fall hahaha!😄 Gach.. Jag låter som en sån där person som glädjer mig åt andra människors problem och hemska olyckor, men jag menar ju verkligen inte så hahaha!😂

Emelies blogg hittar ni HÄR!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.