DAGBOK

BRAIDS

Godmorgon bloggen!

Jag har precis gosat in mig i min rosa hoodie, som av någon konstig anledning hade hängts undan bakom min fjällräven i min walk in closet..😐 Det var oerhört längesedan jag använde den här mysiga tröjan, och ärligt talat trodde jag att den försvann i flytten för typ 9 månader sedan! Men som tur var hade jag bara råkat gömma den bakom min gamla fjortis-jacka hahaha..😉

Idag är det söndag och mitt “mood” är ju faktiskt på TOPP! Dock har jag väl inte några speciella planer idag, förutom att städa hela lägenheten och planera inför nästa vecka.. Inte så roliga söndags-planer kanske? Men jag säger som min mamma alltid brukar säga: “det är kul när det är klart!” haha!!😉 Och apropå min mamma så är det ju mors dag! Dock kommer jag nog inte hinna åka ut till henne för att fira idag.. Vilket känns jättetråkigt eftersom hon är världens bästa mamma!😟 Men jag tror nog hon vet hur mycket jag älskar henne, trots att jag inte kommer över och äter tårta!😊 Tiden räcker inte till alla gånger och då får man helt enkelt prioritera! Och den här gången blev jag illa tvungen att välja storstädning utav lägenheten eftersom att jag skjutit upp på det alldeles för länge heh.. Det blir ju lätt så när jag endast är hemma för att sova, blogga och äta mat i princip!

Nu ska jag äta frukost och mysa i min rosa hoodie framför TV:n i några minuter..

DSCN6599

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.