DAGBOK

Tekniska problem..

Godmorgon bloggen!

Jag mår äntligen lite bättre, trots att jag fortfarande är oerhört trött..😃 Dock kunde min dag börjat bättre!!! Jag vaknade tidigt, bryggde kaffe och satte mig sedan vid datorn för att skriva mitt vanliga morgoninlägg med nytagna foton. Men tyvärr har min bloggportal tekniska problem just den här morgonen..😟suck Så jag får helt enkelt använda mig av en “oldie” för att det här inlägget inte bara ska bestå utav tråkig text! Jag hoppas att dom löser problemet så fort som möjligt, för det känns ju inte alls kul att använda sig av gamla bilder här på bloggen.. Nä, det kan man knappast göra när man är toppbloggare haha!😉blink

Gach.. Här är en ganska ny “oldie” från Finest Awards 2016! Det var en galen kväll haha..

finest awards

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.