DAGBOK

Sälj gammalt guld och få pengar till annat

SPONSRAT INLÄGG

Hej bloggen!

Som ni vet har jag pratat om Guldpengar.se i ett tidigare inlägg, när jag vårstädade smyckeskrinet! Och den här tjänsten är ju verkligen otroligt smidigt!😃 Jag menar, hur härligt är det att bara skicka iväg sina gamla smycken med posten och därefter få massor av pengar..? För mig är det i alla fall himmelriket eftersom jag har en så pass stressig vardag att jag inte riktigt hinner springa iväg till en guldbutik eller liknande för att bli av med gamla smycken jag har tröttnat på!😉 Och dessutom får jag ju lite extra pengar i plånboken som jag kan köpa nya smycken och sommarkläder för..😃 Ja, det kan faktiskt inte bli mycket bättre!

Jag gillar också att dom är så snälla mot sina kunder..😃 Dom har inga avgifter, fri frakt, oerhört bra guldpriser, försäkring och 5 dagars returrätt om man av någon anledning skulle ångra sig och få separationsångest haha!😄 Jag är inte den som ångrar mig eftersom jag älskar att bli av med gammalt och köpa nytt.. Fast ärligt talat känns det skönt att ha dom där 5 dagarna som en liten trygghet, ifall att jag skulle ångra mig! Men hittills har det som tur är bara känns bra att vårstäda bland mina smycken och köpa nya örhängen, navelsmycken och halsband till sommaren! För en sommar utan nya smycken känns ju inte så kul…

Psst.. Jag såg att guldpengar tar emot mer än bara smycken, gå in och kolla: http://guldpengar.se/

sälj guld

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.