DAGBOK

Sno stilen.. (Budget!)

Hej bloggen!

Jag fick komplimanger för min outfit på King 100 Mäktigaste och det värmer verkligen!😃 Det uppstod en del beslutsångest gällande vad jag skulle ha på mig haha..😉 Men till slut fick det bli en outfit som jag kände mig bekväm i.. För det är väl trots allt det viktigaste i slutändan? Det tycker jag i alla fall.. Jag skulle nog aldrig klara av att bära upp ett plagg som kändes “fel” typ!😐 Det spelar ju ingen roll hur snyggt det är om man inte känner sig on point!! Trygghet är hemligheten till perfektion…😉

Länkar till liknande plagg hittar ni nedanför kollaget.. Och ja, jag vet att jag har blivit besatt av kollage haha! Men det är helt enkelt min nya grej här på bloggen som jag hoppas många utav er gillar.. För vem gillar inte kläder till ett bra pris, som dessutom är väldigt lika dom “dyra” klädesplaggen jag har..😉 Inte för att dom här plaggen kostar en förmögenhet, men aja.. Haha, pengar är ju alltid kul att spara!!

sno stilen budget1 LÄNK // 2 LÄNK // 3 LÄNK // 4 LÄNK // 5 LÄNK

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.