DAGBOK

Inte undra på att näthatet lever kvar..

Godmorgon bloggen!

Jag var inte alls på humör i mitt senaste inlägg, och jag hoppas att ni förstår!😐 Det är oerhört frustrerande att säga en sak och därefter se en patetisk skvallerblogg förvandla det till något helt annat och dessutom få beröm utav vuxna människor..? Alltså vad är det för sjukt beteende? Inte undra på att näthatet lever kvar när folk som är typ 40-50 år (som säkert har barn) uppmuntrar uthängning osv..😟 Gach, jag blir ju mörkrädd av det hela! Men anyhow.. Jag har bestämt mig för att släppa det här för nu och fokusera på det positiva i livet! För vad vinner jag egentligen på att uppmärksamma hopplöst hat..? Ingenting!

Det är måndag idag, yey!😃 Och jag har precis vaknat.. Ska väl göra frukost nu och kika lite på nyhetsmorgon för att se vad som har hänt i världen! Snacka om vuxenpoäng till mig, man kan ju nästan tro att jag är mognare än 40-åringarna som läser skvallerbloggar och uppmuntrar näthat hahaha!😉blink Hur som helst, jag tänkte äta en nyttig frukost framför TV:n nu och därefter förflytta mig till datorn för att svara på några blogg-mejl.. Därefter vet jag inte vad jag ska hitta på, fast egentligen så borde jag åka och träna! Det har blivit dåligt med tid på gymmet dom senaste dagarna, så jag känner mig faktiskt lite tjock!!! Men det är ju såklart bara hjärnspöken som försvinner efter ett träningspass eller två..😄 Jag ska nog träna extra hård idag..

Anyway.. Nu ska tant Platin kolla på nyhetsmorgon och njuta av sin morgongröt och kaffe haha!😉 Talk to yah later..

platin carlson

5 kommentarer

 • J

  Men alltså. Din pojkväns vänner fryser ut dig och din pojkvän är helt ok med det. Och hon kommenterar att det är dåligt gjort av honom. Det tycker nog ALLA och det är inte att “näthata” dig. Du skrev ju det själv så jag förstår inte varför du överreagerar så.

 • Karin Millander

  Det var ju jag som kommentera dem där 2 Kommentarerna förra veckan. MEN DU VRED OCH VÄNDE PÅ DET JAG SKREV. Jag skrev absolut inget. Inget hat. Jag ifrågasatte din toppblogg titel då du skyltar om det. Jag följde din blogg 2010 när du skrev dina spamm kommentarer på kissies blogg som.var en mils långa med ditt bloggnamm, och du är samma person som idag, du vill ju bara provocera och du tror att allt kretsar kring dig. Jag ifrågasatte din “topp blogg” som är på plats 35 med MINDRE än 300 läsare om dagen. Toppbloggare är när man är en av de 10 störta på listan, i alla fall så som jag ser på det. Jag skrev inget om att Du va “nobody” som DU skrev att Jag skrev, du vrider o vänder på allt för att skapa lite reaktioner… Eller så är du bara läskig då du va likadan förut. Inte normalt och jag lade även till att du försöker utnyttja kissies, paows, Peters namn, och det är du nog mycket väl medveten om.

 • Lina

  Varför överdriver du och gör det till en större sak än det är? Det var knappast näthat. Dock känns det som att du överdriver med flit just i hopp om att DU ska uppmärksammas. Du fick ett inlägg i en skvallrblogg – ger over it. Ingen anledning att få hybris och få det att låta som att hela världen skriver om dig och vet vem du är. Sen att jag hört att du kommenterar i andra namn på skvallerbloggar och tipsar dom om att skriva om din blogg, det är en annan femma. Om det är sant, så är det väldigt…konstigt? Du kan nog få uppmärksamhet på annat sätt än att låtsas vara “haters” till dig själv. För du pratar alltid om haters hit och dit men du har inga haters? Det är svårt att ha det när någon knappt vet vem du är i bloggvärlden. Det är många hundra som är “toppbloggare” men det behöver inte betyda att alla vet vem man är. Tvärtom faktiskt. Och nu behöver du inte ägna ett helt blogginlägg till denna kommentar som jag sett att du gjort med andra kommentarer. Ha en bra dag

 • Lina

  Bra skrivet Karin. Precis så jag känner angående Platin eller vad du nu hette innan du bytte namn, Alicia? Jag tror ärligt talat “Platin” att du kan bli stor på andra sätt än att köra en kissie-style och provocera dig fram vilket är så jäkla genomskinligt nowadays då alla körde på den taktiken efter henne. Var dig själv istället och ansträng dig inte för hårt så lovar jag att du kommer lyckas.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.