DAGBOK

King 100 Mäktigaste

Hej bloggen!

Som jag nämnde lite tidigare hade jag världens klädångest för ett event jag var bjuden på ikväll.. Dock glömde jag nog bort att säga vad det hette..?😐 I vanliga fall brukar jag inte vara så nojig när det kommer till en outfit på ett event eller en gala. Men ikväll är jag här med oerhört modemedvetna personer som utan tvekan kommer lägga märke till vad alla har på sig haha..😉 Då vill man knappast komma dit i en sliten H&M-tröja liksom.. Jag är (som ni säkert redan listat ut) på det årliga och exklusiva eventet “King 100 Mäktigaste” som anordnas av herrmodetidningen King Magazine! Det är ganska mycket folk här och jag ser alkohol vart jag än kollar haha!😄 Det kommer utan tvekan bli en intressant kväll med härliga personer på Operakällaren..

Imorgon ska ni självklart få se lite bättre bilder från min kväll..😉 P&K


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.