DAGBOK

Antingen eller…

Raka av allt hår på huvudet eller aldrig mer raka kroppen
Visst.. Jag skulle verkligen se knäpp ut i flint, men det finns ju peruker haha! Och det skulle vara så mycket värre att aldrig någonsin få raka kroppen igen.. Då rakar jag hellre av allt hår på huvudet och ser knäpp ut under en snygg peruk.. På så sätt slipper jag ju även locka håret varje dag haha! För peruker brukar ju hålla frisyren mycket längre än “vanligt” hår.

silikonbröst eller fettsugning
Jag väljer definitivt brösten här, fast då vill jag ju ha “gummi bears” och inte silikon! Gällande fettsugning ska man endast ta till om det inte går att förlora vikten på annat sätt.. Annars tycker jag faktiskt att man ska träna bort alla sina extrakilon! Jag menar..ett par bröst kan man ju knappast trolla fram genom träning, men en snygg kropp går definitivt att få om man tar sin träning på allvar och äter rätt för att uppnå bäst resultat! Rör på fläsket istället för att gå till någon fettsugningsklinik..

läsk eller alkohol
När jag var liten älskade jag läsk, coca cola var min stora favorit! Men numera dricker jag nästan aldrig läsk eftersom jag typ inte tycker om det längre..? Det måste vara någonting med bubblorna som gör att jag inte vill dricka det längre. Fast när jag tänker efter kan jag ju dricka redbull och kolsyrade träningsdrickor utan problem! Hm.. Det måste nog vara den sötsliskiga smaken jag har svårt för! Så om jag är på ett event eller liknande väljer jag alltid ett glas bubbel istället för läsk..

brun utan sol eller solarium
Oh my gach.. Jag använder mig ju av både solarium och BUS, så vilken ska jag välja.. BUS håller ju inte så värst länge så jag tror nog att jag får räkna bort den lilla underbara produkten!! Jag väljer faktiskt solarium eftersom det ger ett resultat som varar mycket längre.. Ärligt talat är jag fortfarande brun trots att det var så längesen jag hann sola senast!

planering eller spontanitet
Jag är toppbloggare, behöver jag säga mer..? Det går inte att överraska mig med en utomlandsresa eller ta en sista-minuten någonstans. Jag har min blogg och den behöver mig för att fortsätta leva, det är ju nästan som att ha en bebis/hund haha.. Så ja, jag väljer planering eftersom jag jobbar 7 dagar i veckan och alltid måste planera.

älskad eller framgångsrik
Den här frågan är så himla svår.. Vill jag skratta hela vägen till banken eller vill jag ha kärlek? Ärligt talat lever jag en mixad livsstil av dom här två eftersom jag har underbara människor i mitt liv som älskar mig, samtidigt som haters sprider rykten och hittar på en hel del om mig på internet.. Anyhow, jag väljer nog “framgångsrik” eftersom det alltid kommer finnas avundsjuka personer, eller rättare sagt haters.. Oavsett om du är sänd från himlen och räddar barn från svällt så kommer du få hat.. Att bara vara älskad finns nog inte! Jag är nog hellre framgångsrik och köra mitt egna race haha! 😉 *blink*

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.