DAGBOK

Sverigekläder inför fotbolls EM

SPONSRAT INLÄGG

Hej bloggen!

Snart är det dags för något som oerhört många längtar efter, nämligen fotbolls EM!!!😃 Det kör väl igång den 10:e juni för att vara mer exakt?? Och tills dess gäller det att ha allt klart med kläder osv.. Så jag tänkte faktiskt tipsa om en bra hemsida där man både kan köpa vanliga Sverigekläder, men även designa sina egna! Och just nu kan ni dessutom få hela 20% rabatt på EM-paketet (länk) som innehåller Sverigetröja, Sverigemössa, Sverigehalsduk, Sverigearmband och Sverigetuta! Det är vad jag kallar för en grym deal alltså.. Jag blev verkligen sugen på att beställa hem en tröja med min bloggadress på ryggen och en stor Sverigeflagga över hela bröstet!😉 Man kunde även trycka bild eller företagslogga, men det får duga med min blogg..

Som ni vet gillar jag att sätta en personlig touch på mina outfits, och det här var ju verkligen helt perfekt!!😃 Nu kan jag både känna mig unik samtidigt som jag hejar på Sverige i fotbolls EM.. Hoppas att ni får nytta utav rabatten och designmotorn..😉

Gör din egna design på: http://www.butikblagul.se/
sverigekläder

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.