DAGBOK

Läs den extremt ärliga intervjun

Godmorgon bloggen!

Såg ni intervjun med mig som kom upp på finest igår?????? Det är nog den ärligaste intervjun jag gjort hittills.. Och det kändes faktiskt skönt att kunna öppna sig på ett sånt sätt så att ni kan förstå mig bättre! För det är ju inte en dans på rosor att vara en bloggare till 100% för mig.. Jag har mötts av oerhört många motgångar och hårda ord, särskilt under det senaste året då jag verkligen satsat fullt ut på bloggen!???? But that’s life.. Och jag vet att många säkert kommer reagera negativt på min intervju och tycka att jag “hänger ut” personer genom att avslöja det här! Men hörrni, innan ni skickar iväg elaka kommentarer till mig måste ni se det från mitt perspektiv.. Det här är min verklighet, och jag är bara 100% ärlig om hur mitt liv är som bloggerska!!

Anyway.. Jag har förövrigt vaknat precis och nu tänkte jag göra mig en kopp kaffe för att piggna till!???? Det är btw fredag, yey!! Och ikväll ska jag ha klassåterträff med mitt härliga gymnasiegäng hihi..???? Det ska bli jättetrevligt eftersom jag inte träffat så många utav dom sedan jag slutade skolan. Dock är jag faktiskt lite nervös över att träffa en utav tjejerna som är där.. Och det är ju inte för att vi tycker illa om varandra, utan bara för att hon sa upp kontakten och sårade mig..???? Men förhoppningsvis blir det ingen catfight! Men varför säger jag ens allt det här, är jag inte rädd för att hon ska se mitt inlägg och kanske bli rasande? Nej! Ärligt talat vill jag inte bara vara mig själv till 99% här på bloggen.. Så jag har bestämt mig för att bli mer öppen fr.o.m nu!

Läs den extremt ärliga intervjun med mig: http://finest.se/magazine/platin-ar-ny-toppbloggare-pa-finest/
intervju platins.se toppbloggare finest.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.