DAGBOK

BLACK & BLUE

Hej bloggen!

Jag har precis varit på gymmet och nu är jag på väg hem för att äta lunch..😃 Det blir nog stekt lax med naturell yougurt och sparris när jag kommer hem! Att äta mer än så till lunch en varm sommardag är näst intill omöjligt för mig heh.. Jag blir alltid osugen på mat, eller åtminstone varm mat när solen skiner! Men fisk och lättare maträtter går alltid att äta, oavsett väder!😉

Dagens outfit består utav svarta plagg med blåa detaljer..😃 Hur snyggt som helst om ni frågar mig! Dock måste jag verkligen köpa ett par nya skor till sommaren.. För jag vägrar att gå runt i dessa fula tygskorna från H&M!😐 Anyway, som jag nämnde för ett par månader sedan kommer mitt vår- och sommarmode vara väldigt svart och stilrent.. Jag är ju inte den där tjejen som klär sig i skrikande rosa till vardags längre… Däremot älskar jag neonrosa färg på exempelvis gymkläder!!😍 Men till vardags föredrar jag helst neutrala färger som bland annat ljusgrått, ljusrosa eller svart. Kombon på dom färgerna är goals enligt mig!!

Jacka – NewYorker // Solglasögon – BIK BOK // Tröja – NLY // Byxor – Freddy // Skor – H&M

outfit platins.se toppbloggare på finestoutfit platins.se toppbloggare på finest outfit platins.se toppbloggare på finest

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.