DAGBOK

Fler bilder från eventet

Hej bloggen!

Jag var ju på ett event i förrgår tillsammans med Peter08, Sean och Joachim!😉 Det var verkligen jättemysigt trots att jag höll på att dö av värmeslag haha.. Men hur som helst hittade jag några, eller faktiskt ganska många foton från eventet på Finest!! Det är så skönt att det typ alltid kommer upp ett bildgalleri från eventen jag går på numera haha!😉 Det känns ju som en liten säkerhet ifall mina foton inte skulle utstråla äkta bloggmaterial.. Jag är nämligen ganska kräsen gällande foton nowadays!!😳 Det var värre när man var en helt okänd små-bloggare och aldrig någonsin blev fotad på dom få event som man väl lyckades bli inbjuden till haha..😆 Då gällde det att använda sig av sina egna bilder, hur kassa och fula dom än var! Gach, va hemskt..

Anyway.. Eventet som ordnades av EM Event och Shoescape var oerhört lyckat.. Och jag skulle såklart vilja säga att jag gick därifrån med ett stort leende på läpparna, men ärligt talat såg jag nog bara ansträngd ut eftersom jag bar på en oerhört tung goodiebag haha!😉blink Oh my gach.. Vilka extremt jobbiga lyxproblem jag har ibland! Det är ju verkligen helt sjukt haha..

Hela fotogalleriet hittar ni HÄR!

shoescape em event finest.seshoescape em event finest.se shoescape em event finest.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.