DAGBOK

I woke up like this..

Godmorgon bloggen!

Jag har precis vaknat och insett att det är fel på min iPhone.. Vissa morgnar funkar inte väckarklockan?😟 Men som tur var vaknade jag av mig själv idag! Och nu ska jag försöka piggna till med en ESSE drinks och frukost bestående av gröt och en kopp fitness coffee! Det blir mycket koffein till frukost idag haha!😉 Fast det känns som att jag aldrig kommer vakna annars..

Idag tänkte jag gå igenom min goodiebag från gårdagens sko-event, och därefter tänkte jag spela in en videoblogg och fixa mina naglar faktiskt!! Jag har ju haft oerhört fula naglar dom senaste månaderna eftersom mina naglar har haft en så kallad “viloperiod” heh..😖 Men nu är det dags att åka till salongen för att få långa och kaxiga naglar igen haha!😉 Dock vet jag inte vilken färg jag ska köra på? Men nu när det är sommar vill jag ju gärna ha rosa, som btw är min favoritfärg. Men samtidigt vill jag ju inte att naglarna blir en “wanna-be-barbie” om ni förstår vad jag menar? Vissa rosa naglar ser ju nämligen bara plastiga och B-aktiga ut! Jag vill ju istället ha stilrena och lyxiga naglar..😃 Anyway, jag har ju hela dagen på mig att fundera eftersom tiden är senare ikväll.. Fast jag tror nog att jag kommer köra på antingen ljusrosa eller ljusgrått, det är 2 färger som jag älskar!

Gach.. Vad snygg jag är haha!😉 Nu får jag bara hoppas på att ingen hater blir störd på att jag faktiskt gillar mig själv…

platin carlson

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.