DAGBOK

OUTFIT

Hej bloggen!

Jag ska snart dra mig hemåt från Fitnessgalan efter ett par oerhört trevliga timmar!😉 Gizzy kunde ju dock inte komma med, men jag träffade som tur var några vänner på plats istället. Det är det som är så skönt med att gå på galor och event numera, att jag alltid känner någon inom bloggvärlden som är där!!😃 Fast idag träffade jag inte så värst många eftersom nästan alla var på galan igår, när jag var upptagen. Men trots att jag inte hann gå på årets gala “ordentligt” så känner jag mig såklart nöjd.

Såhär ser min outfit ut idag förresten.. Jag har blivit helt besatt av dom här snygga “rump-byxorna” från Freddy, alltså dom är så himla sköna och passar verkligen bra på rumpan.😉 Dock tog det kanske två användningar innan jag kände mig bekväm i dom till 100%.. Men så är det ju med dom flesta byxorna, att man måste gå in dom litegranna först!😆 Och till freddy-byxorna fick det bli en magtröja och ett par väldigt enkla tygskor.. Jag har inte haft tid att köpa nya vårskor så jag var tvungen att välja mellan dom här och ett par halvtrasiga ballerinaskor imorse! Så det fick bli dom fula tygskorna från H&M helt enkelt haha!😉

Tröja – H&M // Byxor – Freddystore // Solglasögon – BIKBOK // Väska – ???? // Skor – H&M

platin carlson outfit platin carlson outfit platin carlson outfit

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.