DAGBOK

Fitnessgalan 2016

Hej bloggen!

Jag har haft en härlig eftermiddag på Fitnessgalan, trots att det var ganska tomt där idag.. Men det gjorde inte mig så mycket eftersom jag tyckte det var ganska skönt att hinna prata med företagare samt slippa tränga sig fram hahah! 😉 På plats fanns bland annat Budo&Fitness som bjöd på underbara våfflor och Bobby som var lika trevlig som vanligt..:-D Sedan träffade jag även nya företag som lanserade oerhört fina och många produkter. Tack för den här gången! Så mysigt..

Fitnessgalan 2016 platins.se Fitnessgalan 2016 platins.seFitnessgalan 2016 platins.se Fitnessgalan 2016 platins.se Fitnessgalan 2016 platins.se Fitnessgalan 2016 platins.se Fitnessgalan 2016 platins.se Fitnessgalan 2016 platins.se Fitnessgalan 2016 platins.se Fitnessgalan 2016 platins.se Fitnessgalan 2016 platins.se Fitnessgalan 2016 platins.se Fitnessgalan 2016 platins.se Fitnessgalan 2016 platins.se

En kommentar

  • Emelie

    Hej Platin! Har följt din blogg ett bra tag nu och det är så himla roligt att se att det bara går bättre och bättre för din blogg! Hard work pays off! Du är sjukt snygg i fläta också! Kram och sluta aldrig blogga för du är verkligen skitbra!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.