DAGBOK

SHORTS

Hej bloggen!

Jag har för första gången i år tagit på mig ett par shorts!😃 Det känns så himla skönt att sommaren typ är här nu, efter att det har varit istid i ett halvår..😖burr Men nu är värmen här som sagt och jag ska ut på balkongen med ett glas vin för att sola!😉

Goda nyheter! Min kamera (som kom tillbaka från reparationen idag) fungerar strålande!😃 Dock blev jag lite irriterad på att en springa fanns kvar bredvid viewfindern, eller rättare sagt på ramen runt själva skärmen…. Kunde dom inte ha bytt ut den delen också eftersom det var skadat? Alltså jag blir så trött ibland.. Här lämnar jag in en kamera på reparation hos Nikon och förväntar mig bästa tänkbara service, med tanke på att det är ett så pass stort bolag! Och sedan får jag tillbaka kameran med ett fult utseende!?😟 Jag vet ju att den där sprickan inte påverkar kameran negativt på något sätt.. Men hur kul är det att gå runt med något som ser trasigt ut när man är en proffsig bloggare? Gah.. Ska jag klaga eller låta det vara?😖 Jag orkar ju inte vara utan min videobloggs-kamera längre än jag redan har känner jag.. Och det beror ju på att det påverkar bloggen negativt!

Oh.. Ni behöver inte lägga ner tid på att kommentera mitt trassliga hår, jag har precis duschat heh!😉

platin carlson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.