DAGBOK

Hämtat ut paket

YEY!😃 Jag har precis tränat, handlat lite och hämtat ut 2 paket som kom med posten idag.. Det var minst sagt tungt att släpa hem allt det här haha! Och mina grannar lär ju tro att jag är en shopaholic eller något liknande eftersom jag alltid bär på paket eller goodiebags när jag kommer hem!😉 Men som tur är har jag inget sånt beroende, jag råkar bara älska att blogga och det innebär ju att ständigt hämta ut paket på posten och få hem goodiebags från event! Det är en ganska glammig livsstil juh..😆

Min vlogg-kamera är som sagt reparerad och tillbakaskickad till mig nu.. Dock är jag lite orolig över att den kommer gå sönder igen eller inte vara helt fixad!😟 Det känns alltid lite jobbigt att få tillbaka särskilt kameror från reparation.. Nu när jag fick hem den satte jag den på laddning, men den har inte velat starta än och det känns väldigt oroväckande!! Förut kunde jag knäppa på kameran samtidigt som laddarsladden var inkopplad, men nu händer ingenting istället!😖 Gach.. Jag blir så nervös nu!!!! Det sista jag behöver just nu är en kamera som inte är lagad när jag har väntat väldigt länge på att få tillbaka den samt även betalat en hel del för att få den reparerad..😞puh Jag ska låta den ladda ett tag nu, och sedan försöka sätta på den igen…

Jag ska ta en dusch nu och göra mig lite fin, för ikväll får vi som sagt gäster som kommer hem till oss!😃 Vi ska inviga nya grillen som min pojkvän köpte i förrgår.. Och sedan ska vi bara njuta av livet en solig fredagskväll som denna.. Jättemysigt!

nikon vlogg kamera nikon vlogg kamera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.