MAKEUP / HUDVÅRD

Braid & Blow

Hej bloggen!

Jag kom hem för ett tag sedan efter en härlig dag i stan tillsammans med Gizzy..😃 Vi var på “quick fix” salongen Braid&Blow som bjudit in oss för att testa lite annorlunda frisyrer, och jag kan bara säga oh my gach.. Jag har ett nytt beroende hahah!😉 Det var så skönt att sätta sig i friseringsstolen och bli omhändertagen på bästa sätt! Ni kanske inte känner till det här, men jag älskar verkligen när folk pillar med mitt hår.. Eller alltså, inte vilket folk som helst haha!😆 Men typ frisörer, stylister och såklart pojkvännen.. Så det var himmelriket att få håret fixat och uppsatt i en oerhört snygg fläta, och det hela tog väl ca 40 minuter!!

Det här är ju en ny variant av salong som utan tvekan kommer bli oerhört populär!!😃 Dom har väldigt bra priser, drop-in tider (samt tidsbokning om man hellre föredrar det) och dessutom har dom öppet mellan 06.30-20.00 på vardagar, så att man kan få en snygg frisyr redan innan jobbet!😍 Dom har även öppet på helger ifall man ska iväg på en middag eller bara vill känna sig snygg i håret! För den här styling baren är inte till för att endast fixa sig innan fest eller gala.. Utan även för att känna sig flawless till vardags, och det tycker jag är jättebra! För ofta hinner man inte med att svara på mejlen och fixa håret samtidigt.. Och det är (som bloggare) oerhört frustrerande!😟 Så jag kommer nog besöka Braid&Blow flera gånger framöver!! Både när jag ska på event eller om jag bara känner mig stressad och behöver någon som gör mig fin åt mig!😉 Det här är ju goals hihi!

Braid&Blow stockholm hårsalong quick fix platins.se Braid&Blow stockholm hårsalong quick fix platins.se Braid&Blow stockholm hårsalong quick fix platins.se Braid&Blow stockholm hårsalong quick fix platins.se Braid&Blow stockholm hårsalong quick fix platins.se Braid&Blow stockholm hårsalong quick fix platins.se Braid&Blow stockholm hårsalong quick fix platins.se Braid&Blow stockholm hårsalong quick fix platins.se Braid&Blow stockholm hårsalong quick fix platins.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.