DAGBOK

Toppbloggare på Finest

Yey, jag är officiellt en utav toppbloggarna på Finest.se nu!!!😉 Det känns så himla härligt att ta ett sådant steg i bloggvärlden eftersom jag alltid haft en dröm om att en dag bli en toppbloggare för finest.. Jag blev helt överlycklig när jag fick erbjudandet!

Jag tror att jag var 11 år första gången Finest Awards drog igång, för visst firar dom 10 år nu?😃 Jag var i alla fall oerhört liten när jag upptäckte den magiska bloggvärlden, och det var då min blogg-dröm kom till! Mitt första mål var ju såklart att starta en egen blogg och locka dit läsare. Det lyckades jag med inom ett par år, men dessvärre la jag ner den bloggen eftersom det var så extremt mycket näthat på den tiden.. Sedan startade jag upp den här bloggen, som jag har drivit seriöst i ungefär 1 år nu!! Och mitt första mål var att få gå på Finest Awards eftersom jag drömt om det sedan jag var 11 år haha..😉 Och i år fick jag gå på galan för andra året i rad! Jag kan inte förklara med ord hur stort det är att skriva toppbloggar-kontrakt, det är underbart!❤️

Det är till stor del ni som har gjort allt det här möjligt för mig, så jag vill verkligen säga TACK!!😃 Utan mina bloggläsare skulle jag aldrig kunna uppfylla min allra största dröm, eller ens kunna leva på bloggen överhuvudtaget.. Så jag vill bara säga att ni betyder så obeskrivligt mycket för mig! Tack för att ni finns i mitt liv.❤️ Jag hoppas att ni vill stanna kvar här på min blogg och följa med mig i mitt liv som toppbloggare! Gach.. Det känns så overkligt att säga haha!😉 Juste, hur tycker ni att vi ska fira?

platin carlson toppbloggare

4 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.