VARDAG

Morotsolja är perfekt för känslig hy

Godmorgon bloggen!

Jag har precis duschat och nu ska jag göra mig i ordning inför ett bloggmöte som börjar klockan 08:00 inne i stan..😃 Som tur är ska vi ha ett frukostmöte, så jag slipper stressa i mig frukosten här hemma!😉 Vi är några bloggare som ska mötas upp på en restaurang i stan för att prata lite business tillsammans med ett företag. Dock har jag ju ingen aning om vilka bloggare som är inbjudna, så det ska bli intressant att se!😃 Jag har i alla fall slutit fred med min värsta bloggfiende nu, så det känns faktiskt mer kul än oroande att träffa dom andra bloggarna haha!😉blink Förut brukade jag faktiskt tacka nej till vissa event bara för att jag inte ville träffa min bloggfiende och börja bråka i verkligheten, och hon brukade göra detsamma.. Senaste gången hon undvek mig genom att tacka nej var faktiskt på Örebro Blogawards, så det känns ju skönt att vi slipper göra så fortfarande.😃

Nu till något helt annat, nämligen en ekologisk morotsolja som blivit mitt nya beroende här i livet.. Jag smörjer in ansiktet med den här produkten varje morgon numera!😃 Den återfuktar min hy på bara några sekunder och ger dessutom underbar lyster! Jag har känslig hy som lätt blir irriterad av krämer, men morotsoljan irriterar ingenting. Den är verkligen perfekt för känslig hy..

morotsolja

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.