MAKEUP / HUDVÅRD,  VARDAG

Recenserar veganskt smink från PuroBio

Hej bloggen!

Jag fick med mig en hel del produkter hem från Sthlm Beauty Week häromdagen, och här är två stycken av dom som jag har hunnit testa hittills..😃 Produkterna är veganska så jag blev förvånad över att både läppennan och ögonskuggan var oerhört pigmenterade och dessutom satt väldigt hårt på huden! Jag ger PuroBio 4/5 PLATINISAR, och varför förklara jag här nedan..

Fördel:
Det stora pluset med dessa produkter var som sagt att dom hade fin täckning och satt oerhört hårt.. För det är ju trots allt det viktigaste när det kommer till makeup, att det ska sitta hela dagen utan att smetas ut eller försvinna helt.😄 Så det gillade jag! Jag hade ju faktiskt inte förväntat mig det av en helt vegansk produkt eftersom jag har trott att veganska produkter har sämre pigmentering än kemiska produkter.. Men jag hade verkligen fel!😉 Ärligt talat var en oljebaserad sminkborttagning det enda som fungerade för att få bort ögonskuggan helt och hållet.. Det bevisar bara att det är en prisvärd produkt med bra kvalitet!😍

Nackdel:
Det som inte levde upp till mina förväntningar var ju doften på produkterna.. Eller rättare sagt doften på läppennan!😟 För om ögonskuggan luktar äckligt gör det ju inte så mycket eftersom ingen kommer märka av det! Men när det kommer till alla dom produkter som appliceras på läpparna eller i hela ansiktet så är jag oerhört kräsen.. Det ska dofta gott och det får inte vara en för stark doft! Och tyvärr hade läppennan ingen lukt jag föredrar och var dessutom alldeles för stark i doften.. Därmed kan jag inte ge en full poängskala!😐 Men jag älskar ju färgen och kommer säkert använda den ibland bara för att den är vegansk!!😉

4av5 platinisar läppenna och ögonskugga läppenna pro bioögonskugga med och utan primer pro bio

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.