MAKEUP / HUDVÅRD

Loelle’s rhassoul lera från Marocko

Godmorgon bloggen!

Jag startar dagen med en underbar ansiktsmask som är gjort av lera från Loelle.. Det är första gången jag provar den och jag känner mig redan helt hooked haha!😉 Själva masken får man som pulverform i en burk, därefter blandar man ihop en valfri mängd med hjälp av vatten. Jag använde mig av vatten och även Loelles rosenvatten (LÄNK) för att få masken extra lyxig!😃 Direkt när jag hade applicerat masken i ansiktet så kände jag hur den började dra ihop sig och verkligen arbeta med min hy.. Bästa känslan ever!😍 Jag hade på ansiktsmasken tills leran hade torkat, och det var i ca 10 minuter. Därefter sköljde jag bort den med ljummet vatten och torkade ansiktet med en bomullsrondell. Nu känner jag mig så återfuktad och fräsch!! Ifall ni vill pröva masken hittar ni den på Loelles hemsidan HÄR!😉 OBS! Detta är inget betalt inlägg eller så.. Jag gillar bara masken!😃

Nu ska jag svara på några blogg-mejl och skicka in lite information till en PT hihi..😉 Jag känner nämligen att jag måste få lite hjälp med kosten och träningen nu när jag har så himla mycket som pågår i mitt liv, jag har slarvat så mycket med framförallt maten och det är inte bra när man tränar.. Men mer om det senare finisar, för nu ska jag som sagt svara på blogg-mejl! Puss..5av5 platinisarimg_1790.jpg

platin carlson loelle ansiktsmask med lera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.