DAGBOK

Gröt med kokosflingor till frukost

Godmorgon bloggen!

Jag har precis vaknat och känner mig oerhört förvirrad haha!😉 Igår kväll var nämligen min pojkvän bortbjuden på middag utan mig och därför bestämde jag mig för att bara stanna hemma och ta det lugnt.. Så jag knäppte på TV:n och såg “Harry Potter” som gick på TV3!😙 Dock började det en ny film efteråt, och vad jag inte visste var att det var en skräckfilm heh..😐 Så där satt jag helt ensam och livrädd efter bara några minuter in i filmen haha! Problemet med mig när jag ser skräckfilm är att jag inte kan slita mig från den hur läskigt det än är.. Jag vill med andra ord alltid se hur filmen slutar! Och det hela slutade med att jag somnade på soffan och har oerhört ont i ryggen idag!😕suck Jag ska nog till gymmet lite senare idag tror jag!

Anyway, nu tänkte jag äta frukost bestående av gröt med lite sirap och kokosflingor på!😍 Så himla gott verkligen.. Dock ska jag egentligen ha ägg till också, men idag fick det bli bara gröt för att jag var så hungrig! Ägg tar ju hela 7 minuter medans gröten endast tar 2 minuter att tillaga! Till gröter dricker jag förresten en c-vitamin i väntan på att mitt kaffe ska bryggas klart!

DSC_3170DSC_3163

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.