VARDAG

Dagens outfit

Hej bloggen!

Jag skrev ju i morse att det var lite osäkert om vi skulle till IKEA eller inte, och vi bestämde oss för att inte åka!😉 Det kändes helt enkelt för stressigt eftersom pojkvännen ska iväg senare och jag har lite att planera.. Jag ska bl.a. gå på en gala utanför Stockholm nu på fredag, och jag har ingenting att ha på mig än!😐 Alltså det är det ständiga problemet som jag har i mitt liv, oavsett vart jag ska haha!😉 Dock är jag säker på att det blir klänning eftersom det trots allt är en gala, men vilken klänning?

Anyway, här är i alla fall dagens snygga och ganska våriga outfit som består utav ett par ljusrosa chinos med en sexig tröja och min absoluta favoritjacka.😍 Love it!! Dock är jag inte så förtjust i skorna som förresten var ett “nöd-köp” förra sommaren när jag råkade göra sönder mina tygskors-favoritisar.. Gach, jag måste verkligen shoppa nya tygskor så jag slipper dessa!😕

Tröja – Ginatricot // Jacka – *specialdesignad* // Byxa – Broadway // Skor – H&M // Solglasögon – Stadium(?)

outfit platin carlson platins.se outfit platin carlson platins.se outfit platin carlson platins.se outfit platin carlson platins.se outfit platin carlson platins.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.