VARDAG

Tankar inför TV-intervjun idag

Godmorgon bloggen!

Jag hoppas att ni mår bra idag, med mig är det i alla fall toppen!😃 För stunden sitter jag i soffan och äter frukost, och idag fick det faktiskt bli bara ett ägg eftersom jag är oerhört nervös och därför har lite svårt att äta just nu heh.. Som jag har nämnt tidigare ska jag medverka i en TV-intervju idag och det känns lite läskigt att inte veta hur tittarna (alltså ni) kommer reagera!😐 Och det gör mig faktiskt nervös, trots att jag inte alls brukar bry mig om eller ta åt mig av vad haters eller otrevliga människor i övrigt tycker om mig.. Med andra ord oroar jag mig säkert i onödan haha!😉 Det kommer ju förmodligen kännas bättre efteråt!

Nämnde jag förresten vad jag och produktionsbolaget kom överens om?😃 Vi kom fram till att den bästa lösningen var att jag gör intervju hemifrån.. Alltså att dom ringer upp mig och intervjuar mig över Facetime senare i eftermiddag! Jag hade hoppats på att få gästa studion från början egentligen, men nu i efterhand känns det ganska skönt att göra allt hemifrån, jag har trots allt en blogg att driva..😉 Så efter lunch ringer TV-programmet upp mig för intervju om det här än så länge hemliga problemet.

Självklart kommer jag säga till i god tid här på bloggen, så ni kan se min medverkan i programmet!😃 Ärligt talat har jag ingen aning om när det ens kommer sändas.. Men jag ska prata med en tjej från produktionsbolaget innan intervjun i eftermiddag, och då tänkte jag ju såklart passa på att fråga henne om vart och när man kan se programmet. I’ll let you know sweeties..😙

frukost ägg frukost ägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.