VARDAG

OUTFIT OF THE DAY

Gach.. Jag ska alldeles strax bli uppringd av TV-programmet för att göra intervjun över Facetime.😃 Det känns som tur är lite bättre med nervositeten nu.. I morse var jag värsta nervvraket kändes det som haha!😉blink Att man kan bli så nervös inför vad folk ska tycka om en(?) Ja, det är faktiskt ganska sjukt.. Så nu har jag kommit fram till att folk får tycka exakt vad dom vill om min medverkan! Jag är ju bara mig själv och kan inte alla människor acceptera det får dom helt enkelt skylla sig själva..😐 Det jag försöker säga är att haters inte är värd min tid, jag vill inte lägga energi på negativitet från avundsjuka haters längre!!! Så nu ska jag göra den här intervjun och verkligen visa vad jag går för haha..😉 YEY! Vad intressant det ska bli att medverka.

Halsduk – New Yorker // Jacka – *specialdesignad* // Jeans – Broadway // Skor – ROOTS // Solglasögon – BIKBOKapril apriloutfit platin carlson platins.seapriloutfit platin carlson platins.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.