VARDAG

Vårmode inspo

OMG!😍 Jag har dött och kommit till himlen där alla dom perfekta bootcuten och accessoarerna finns haha..😉blink Under våren kommer mitt personliga vårmode se ut något i den här stilen! Jag kommer köra på väldigt mycket svart eftersom jag är en “blackish lover” när det kommer till kläder! Gach.. Misstolka inte haha!!😂 Anyway, för att slippa se för mörk ut kommer jag ljusa upp mina svarta outfits med färgstarka accessoarer och läppstift i nude och peach kulörer!😃 Även när det kommer till smycket tänker jag vara väldigt simpel till vardags i vår.. Jag kommer antagligen bara köra på stilrena örhängen och armband, som exempelvis detta från Thomas Sabo. Jag älskar att man kan göra dessa armband så personliga med utvalda berlocker!

Tröja – NLY // Bootcutbyxa – Ginatricot // Mobilskal – Richmondfinch // Läppstift – MAC // Armband – Thomas Sabo
inspo vår mode

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.