VARDAG

Håll tummarna för..

Godmorgon bloggen!

Jag har precis haft ett telefonmöte och nu tänkte jag äta frukost..😃 Till frukost blir det det gamla vanliga haha! Nämligen en kopp kaffe och 2 löskokta ägg, love it! Fast jag ska nog börja med gröt på morgonen också, det är ju en oerhört bra frukost för mig nu när jag tränar. Jag måste bara ha orken att åka förbi matbutiken och handla ingredienserna nån gång haha!😉blink

Idag är det ju torsdag va? Och mina planer är att redigera en video åt min mamma, svara på blogg-mejl och köra ett gympass med fokus på mage/rygg.😃 Dock känner jag redan nu: “hur ska jag hinna allt!?” men det kommer nog gå bra!😙 Jag känner nog att jag har mindre tid än vad jag egentligen har eftersom jag är nervös inför TV-inspelningen som är redan imorgon juh.. Det är fortfarande inte bestämt om jag ska medverka över skype eller sitta som gäst i soffan!😐 Personligen spelar det ingen större roll om jag syns på en skärm eller sitter med på plats i studion, men det hade utav tvekan varit skönare att vara gäst i soffan eftersom jag inte kan det här med skype och blir ännu mer nervös pga det..😞suck Ni hör vilka problem jag har haha! Men så fort jag har fått reda på vart ifrån jag kommer medverka så tror jag att det kommer kännas mycket bättre för min del..

Så senare idag skulle produktionsbolaget ringa mig för att bestämma hur vi skulle lösa detta, håll tummarna för studio finisar!!

frukost och blommor yankee candle ägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.