DAGBOK

Folk på gymmet stirrar verkligen på mig

Hej bloggen!

Jag ska åka iväg till gymmet nu för att köra ett härliga motionspass som jag tänkte kombinera med lite styrketräning av mage och rygg faktiskt!😃 Det ska verkligen bli härligt eftersom jag känt mig så svullen på senaste tiden.. Alltså min kropp har inte mått så bra eftersom jag slarvade med maten under påskhelgen och åt väldigt onyttigt! Men nu är det “back to business” som gäller haha!😉 Sommaren börjar närma sig och jag vill inte vara den tjocka blekfisen på stranden, no offence to fat people! Jag sitter inte här och säger att alla ska vara pinnsmala för att se bra ut, utan det jag säger är bara att jag inte vill vara tjock i sommar helt enkelt.. Så nu när vi klarat upp det hoppas jag att ingen tar illa vid sig och blir ledsen! No offence som sagt…😙

Såhär ser förresten min gym-outfit ut idag!😃 Jag har en neonrosa tröja som jag köpte i någon sportaffär på Gotland, sedan har jag ett par snygga träningstights från H&M, rosa skor från Adidas och en träningsflaska från Budo&Fitness! Och det är vad min snygga, sportiga outfit består utav idag helt enkelt..😉 Folk på gymmet stirrar verkligen på mig haha, undrar varför?

gymma träningskläder platins.se outfit platin carlson gymma träningskläder platins.se outfit platin carlson gymma träningskläder platins.se outfit platin carlson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.