VARDAG

Min nya blogg- och vlogghörna

Hej bloggen!

Jag blev överraskad med oerhört fina inredningsprylar av min mamma i helgen, yey!😃 Hon vet ju hur mycket bloggen och även min youtube-kanal betyder för mig, så hon hade köpt inredning som jag kan ha i mina vloggar framöver!!😍 Alltså kan man ha en bättre mamma? Jag blev överlycklig och kände att allt som hon köpt verkligen passade mig och bloggen perfekt!

Så framöver får ni helt enkelt vänja er vid den här bakgrunden.. Hoppas ni inte har någonting emot det haha!😉 Jag visade förresten en liten sneak peak av min nya vlogg-hörna på periscope, och fick bra reaktioner. Det var en tjej som skrev “inspo” och det håller jag verkligen med om hihi..😙 Det känns så skönt att äntligen ha en personlig och mysig hörna att vlogga ifrån! Förut satt jag liksom mot en vit vägg med en tråkig vit gardin i bakgrunden, och hur personligt är det egentligen haha? Så jag är kort sagt överlycklig över att jag nu har en ordentlig hörna att både blogga och vlogga från..😃 Gach, I love it so so much!

Gillar ni den eller inte?😉

inspo blogg vlogg lampor tulpaner ljuslykta dator inspo blogg vlogg lampor tulpaner ljuslykta dator inspo blogg vlogg lampor tulpaner ljuslykta dator inspo blogg vlogg lampor tulpaner ljuslykta dator inspo blogg vlogg lampor tulpaner ljuslykta dator inspo blogg vlogg lampor tulpaner ljuslykta dator

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.